Am eisithe Dawn FM: Cathain atá The Weeknd ag titim amach dá albam nua?

Tá a albam nua ‘Dawn FM’ á eisiúint ag The Weeknd faoi dheireadh ach cén t-am é a scaoileadh?



Bhí lucht leanúna ag fanacht go fonnmhar leis an amhránaí stop a chur lena albam nua. Ar 3 Eanáir, dheimhnigh sé ar deireadh na sonraí a bhaineann lena albam atá le teacht.



Cé nach bhfuil The Weeknd fós leis an rianliosta a dhearbhú, tá ceann tuartha a bhfuil gach duine cinnte go mbeidh a cheol atá le teacht difriúil.

Níorbh fhéidir an t-ábhar seo a lódáil

Scrúdaíodh am scaoilte Dawn FM

Tá an Dawn FM le scaoileadh ar an Déardaoin, 6 Eanáir, agus in áiteanna áirithe Dé hAoine, 7 Eanáir. Tá an Weeknd le craoladh beo ar chainéal twitch Amazon Music ag 9 PM PT (6 Eanáir) / 12 AM ET (Eanáir 7).

Is féidir leat féachaint ar an imeacht iomlán trí chliceáil ar an nasc anseo .



Ozark | Séasúr 4 Cuid 1 Leantóir | Netflix

Scrúdaíodh criosanna ama sruthanna beo

Seo thíos an fhaisnéis maidir le sruth beo de réir criosanna ama éagsúla:

  1. Los Angeles: Déardaoin, 9pm
  2. Nua Eabhrac: Dé hAoine, 12 AM
  3. Toronto: Dé hAoine, 12 AM
  4. Éire: Dé hAoine, 5 AM
  5. An Ghréig: Dé hAoine, 7am
  6. An Iodáil: Dé hAoine, 6 AM
  7. An India: Dé hAoine, 10:30 r.n
  8. An Eilvéis: Dé hAoine, 7 AM
  9. Dubai: Dé hAoine, 9am
  10. Auckland, Dé hAoine 6pm

Is féidir leat breathnú ar an tweet thíos freisin chun na hamanna do do chrios ama a fháil amach.

Níorbh fhéidir an t-ábhar seo a lódáil

Iniúchadh ar rianliosta tuartha

Faoi láthair, níl rianliosta deimhnithe eisithe. Mar sin féin, de réir Genius , tá cúpla amhrán ar féidir a bheith ag súil leis.

Seo a leanas na rianta a luaitear:

  1. Tóg Mo Anáil
  2. Íobairt
  3. An Bhfuil Duine Eile ann?
  4. Tá gach aingeal uafásach
  5. Dawn FM
  6. Is breá liom é nuair a bhíonn tú feargach
  7. Tóg Mo Anáil
  8. Am Cheana (Faoi Ghrian)

Cad a dúirt The Weeknd faoina albam?

Labhair The Weeknd faoina albam nua ‘Dawn FM.’ in agallamh le GQ , rinne sé cur síos ar an albam mar seo a leanas: tionscadal pacáilte le taifid chóisir… Buaileann Quincy Jones le Giorgio Moroder agus buaileann sé leis na taifid chóisir is fearr san oíche ar fad atá agat. Sin é an t-albam a bhí mé riamh ag iarraidh a dhéanamh.



Dúirt an t-amhránaí freisin gur chabhraigh a chéad albam stiúideo, ‘Kiss Land’ leis an albam nua a chruthú. Dúirt sé: Murab é ‘Kiss Land’ é, ní bheinn in ann an t-albam nua seo a dhéanamh. Níl ann ach mise a thuiscint conas ‘Kiss Land’ a úsáid anois, i mo cheird. Ach is cinnte gurb é an taifead is macánta atá agam. Bhí mé an chuid is mó nocht. Is leochailí. Agus is é a bhfuil sé.

I nuacht eile, Amlíne de 'chogadh cathartha' Kid Cudi agus Pete Davidson ag coinneáil cairdeas